vilken del vill du helst ha ?

hur vill du helst bli räddad ? hahahahaha sötigast !!

29 December

snart nyår ju :o men längtilängti tills dess även om kvällen för min del kanske inte kommer bli lika , öh, lustig ? som jag hade hoppats .. :p hände lite kaos igår som gjorde att det är nog bäst om jag håller mig till mina sinnes fulla bruk på nyår haha om man säger så (; på måndag (ehm ja samma dag) ska jag & lito till stan igen<3 therese kanske också ?:D aamen iaf leta efter nyårsklänning, har verkligen inget o ha på mig!! eller jo egentligen men det är  mysigare att ha något nytt på sig =))
ikväll blev en hemmiskväll, skulle gått på bio med litoptio och thereeeese ikväll men det ska vi göra imorrn istället! :) förtrollad ska vi se nån som sett den ? hihi verkar värsta rolig. och snygg, visst TR ? hahahha :DD (internskämt)
igår var iaf myspys dagen nummer ett, tror fan den slog allt i skrattnivå hahah !! först stan med therese och chrisselito och där myste vi i timmar på sandys satt och flummade =) iallafall så är jag FORTFARANDE nyfiken på vad lisa o therese har hittat på som är så hemligt ?? pallar inte vänta ändå till nyår med att få veta jag spricker snart! haha :p
iallafall, efter lite kiiikande så åkte vi hemmåt och åt middag, sen gick jag och mötte dom igen för då hade dom varit o hyrt film åt oss i spånga! sen tog vi en liten promenix hihi men den var det bara jag som uppskattade ? aja ;) sen drog vi hemåt till min papsi och där va det action. haha massa knäppsaker  typ abba älskande grannar och polisbilar överallt, massa mandariner, en pinsam film , bambis mamma och sen en vattensäng lockan fem  på morronen. erkänn ni är avensjuka ?
idag va det chillll i sängen hela dagen med therese, hihi mysigaste :D och imorrn har jag ingen aning om vad jag ska göra tills lito har tävlat klart ? (lycka till förresten!!!!!)
men min nicolina kommer iallafall hem imorrn, hon är så saknad<33 tur att det finns telefoner asso!!

27 December

igår var jag i stan med lito , sen åkte jag till mormor och fick träffa marielle, skiitlängesen!! så det var kul o träffa henne=) sen på kvällen va jag nico vico sarisen felix o stefan hemma hos nicopico och myste..! sen blev det trubbel när jag skulle åka hem men det löste sig iaf rätt bra, och sen kom anton hem till mig. men det blev bara skit och jag ångrar det , jag gjorde fel jag vet.. skulle varit med honom ikväll men nu blev det inte så=/
idag va jag i stan igen för igår kopierade jag nyckeln men den funka inte :o så fick åka tillbaks idag och få den fixad, nu funkar den faktiskt (a) men det är så tråkigt att vara i stan själv!!  men det visade sig att gurra va i stan med några kompisar, så fick träffa honom en stund iallafall, trevligttrevligt :)
ikväll skulle jag nico o lite lekt med mille och sebastian men det blev lite inställt, lika bra för jag är trött!! :o men hade vart kul o träffa dom såklart..!
imorrn  blir det stan igen hihi med lito och thereeeese<33 som har varit i småland jättelänge och jag saknar henne!! ska bli mysigt och jag hoppas att jag hittar något o ha på mig på nyår för jag får ångest!
och det va då självaste att just den person man helst bara vill glömma ska behöva vara på just dom ställena där jag är varje dag?? ähhhhhh jag ska gå i kloster, godnatt.


25 December

nu sitter jag hemma hos papsi och lyssnar på julmusik höhö :p igår va det julafton, och det var mysigt (: jag va hemma med pappa rose madde och farmor, lite för lite folk menmen imorrn ska jag till mormor och fira då blir det meer människor hoppas vi! :d och så får jag träffa min kusin då som jag inte träffat på 4836 år! blir alltid mycket roligare på släktträffarna med henne, för vi har så mycket o prata om hihi. 
har fått massa fint, typ många olika presentkort, kläder,  en bok, en väska och en ipod :DD hade ju en förut, men nu fick jag en med lite mer minne! idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller jo ska snart ut & gå med mamma o madde men sen har jag ingen aning.. vi skulle egentligen firat jul med mams idag men eftersom madde är tvungen o jobba klockan fyra så fick de bli imorgon..! så idag är de bara höra av sg om någon vill leka, men alla firar väl typ jul idag också ? så jag ska väl sitta med mor o läsa min bok ;p
längtar massor till nyår som jag ska fira med min klasss :d det kommer bli massor med party hoppas jag, först kinaresturang (mummms) sen hem till therese och chillgrilla och sen på en fest vid slussen, wei!
i söndags va maddes man här på middag typ, det var trevligt.  fast det började brinna hah, men han tog de ju lugnt ändå, eh ? :p
har fortfarande inte vågat säga till mor att mina nycklar är snodda haha men papso råkade få reda på de.. :p så jag har planerat o sno mamsis nycklar en vacker dag och springa o kopiera dom(a)


söndag

dan före dopparedan och det känns verkligen inte så! :o ska snart till papi o klä granen, hihi, då måste man ju få lite julkänsla iallafall.
igår de va party, och det blev väl ganska lyckat =)) förutom borttappning av nycklar o tröja + att dagen efter inte är den trevligaste om man säger så.. det blev lite knas med en viss person också men jag antar att jag får ta och glömma honom nu..? igår kändes det verkligen inte så men det kanske är de bästa.
när therese o lito hade lämnat mig ensam på brommaplan fick anton o hans vän komma o rädda mig från läskiga män på busshållplatsen(a) dom följde med mig hem och sen lekte vi lite mer, och typ halv fem fick jag sooova =))
vaknade typ 20 gånger av att jag var törstig, menmen :p
yesss men nu ska jag städi mitt rum, god jul!!!!!


lördag!

och ikväll blir de party! :D
fast jag vet itne hur party liksom under omständigheterna eller vad man säger, menmen^ hoppas på att anton får komma också, annars blir jag ledsen.
inatt sov jag hos lito med therese och sara :)) nico vico o andra sara va där också innan. så myysiigt så :D
och nu har jag faktiskt JULLOV!!
men nu är de matimat, pusss

onsdaag!

myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysdagen med fika & stan med mina älsklingarr och sen resturang med släktisen :D
grattis far
och helgen kommer äga har vi bestämt!! pussss


söndag!

trött dag idag och minmellanrumstangent har damp så ni får ursäkta.
igår blevmassamys medniccie, kollade på piratesofthecaribbean o drack te o lektelite :)
sen när jagkom hemringde anton så pratade jag med honom rättlängeoch somnadeinteförren fem, så jag är trött!!
harintegjort så mycket idag, bakat lite medmor, pratat med lito<3, och snart skajag ut och gå ellerspringa litegrann! men det är skönt att ta de lugnt ibland också.. :) 
imorrn börjar sista veckan i skolaninnan jul, sköntmenkommer ändå sakna alla! knäppt mendet är verkligenkul o va i skolan , höhö. jullovet vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, men det blir nog party! (:

nu har jag inte träffat min hjärti sen i torsdags (jätteförlänge) och har inte ens pratat med henne :( sakniii
och nu längtar jag tills jag får tillbaka mitt gamla nummer & har comviqkompis igen för nu har gurra skaffat det och då kan vi prata hur mycket vi vill, mihi!!



puss o kram tavelram

lördag!

helluuuu
igår blev en läskig och mysig dag.. :p
försov mig (som vanligt?) typ mycket så blev en timme sen till apun, menmen. hade inte så mycket o göra där, men jag börjar trivas nu iallafall :))
så skulle jag typ torka av speglarna, och det slutade på sjukhuset :p skar mig i tummen och det va ÄCKLIGT!
åkte hem till vico sen iaf och bakade lussikattor mums! :) myste järnet och sov över där med sarisen också!
på lördagen åt jag lunch med systeryster och sen fick jag skjuts till mami, och sen ringde gurra sara och anton :p så nu har jag suttit o pratat i telefon två timmar, men det var trevligt! (;
ikväll blir det lek med niccie! vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert mysigt som vanligt :))
hoppas att lito sari o tessoo får kul ikväll på dendär festen, hade velat följa med, menmen, en annan gång^
har fortfarande inte köpt nå julklappar, och har inga pengar = HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP höhö
har kostat massa med mobilen (som blev snodd) och min tumme haha, så jag är pank! men jag får väll låna lite pengar, för julklappar måste köpas (; måste komma på lite grejor också.
yessyess men nu ska jag duschii , så hejdå med er!

jag önskar mig

  • plånbok
  • en fin borste (asso till håret)

ehhh kommer kanske på mer sen ;p


toorsdag!

är lika med projektdag, wiiiiiiiiie..
sitter i biblioteket och skriver med tessootherese och lito :) går ju inte så jättebra men men.
idaag ska jag först köpa present till Almagull som fyller år!! Och sen hem till marco, och sen till alma på kvällen.. (:
mysmys. men de kommer gå mindre bra o hitta present men aja de får gå!
på fredag blir det mys med mina flickor, typ baka lite o busa lite o sånnt :)) sen lördag ska jag nog köpa julklappar kanske, sen leka med nicciepung :d wie aldelles för längesen.
och söndaag blir det typ bio med systeryster tror jag.  ;p
imorrn är det apu igen också, får hoppas åp att jag får något kul o göra^
nu ska jag fortsätta med uppsatsen....

måndag.se

hej idag är det måndag. började med att jag försov mig typ mnycket, och fick ångest för att jag inte skrivit min bookreview, inte ens läst boken.. :p menmen, bestämde mig för att inte gå på engelskan så känndes det bättre ;) så åkte jag till skoli med c&v för nicolina hade små  troll i huvudet, så hon kunde inte komma :(
ooch vi hade curler, och det är alltid jobbigt typ, hehe. såå jag christine och tesssoo bestämde oss för att det var mer spännande att ge oss ut på ltie jakt, så det gjorde vi. och drack varmchoklad o sånnt mysigt! sen kom ingela och frågade om jag hade läst ut boken så jag sa neeeej :$ och så sa hon att det var okej, så jag gick på engelskan ändå, det var inte så jobbigt ;))
efter skoli så skulle c till sin salong o fixa lite så jag följde med och kiiikade lite , det var mysigt där ju :)
sen följde hon med mig till åhlens och så köpte jag hårfärg, för jag ska bli mr. redhead igen gott folk!! fast inte lika jätteröd som jag var förut, men lite rödare iaf :) får se om jag hinner göra det idag!
för jag mååste verkligen pluggi idag, läsa ut boken, skriva om den, och sen skriva projektarbetet.. eh kuul
hade kunnat gå på mysig filmkväll istället med erik o några men måste verklgien plugga, kommer typ inte hinna annars i veckan ;o uääh jag har verkligen glömt bort och förträngt hur man pluggar tror jag, :p har inte gjort det på 458743 år.. (aa)
wellwell fundilerar på att gå o färga håret nu, för vicos skull liksom ;) (jag skulle ju plugga?)
ehh vi får la se hur jag göör.
imorrn blir det nog en snabbis till dom hairdressing och sen leki med sebastian, som ska till florida 3 veckor på onsdag den jäveln :@
wellwell


Söndag!

tjennaa
helgen på brommagården var så mysig så, men vad annat kan den bli med snyggingarna rudolf (med röda baken), sören, elvis och mats ? aa inte så mycket annat faktiskt ! (och freja vi får ta och ses snart!!) vi saknade chrisselito dock<3
fredag var ju apu-dag, och det var faktikst roligt :) fick ju gå vid halv fyra ungefär, och hade saker att göra nästan hela tiden! och fick sällskap av marco på mjölkköparpausen mahaa.. :d sen var det någon läskig tant som ba droog i min jacka när jag va i alvik och skulle köpa godis, hon ba, MILLA ? sen såg jag att det var vicosötnos då blev jag glad hihi.
så fick man ju en mysig natt med nicolina också, hon var väldigt sällskaplig ska jag berätta för er gott folk, hahah! men det var ju mysigt, ehe^ hämnades med att suga lite på hennes örsnibb. och så kom vi fram till att det är riktigt mysigt att pussa folk på benorna *tips* haha
och vi lottade julklappslottning också men jag minns inte vem jag fick! fast jag tror iallafall att jag vet, hoppas det är rätt maha.. :p
och en helg med en sari som man nuförtiden träffar ALDELLES för sällan kunde nog inte bli bättre, :) saknat dig sötluva<3
ikväll så blir det chillipill (eller hur det va man skulle säga), har lovat mor att jag ska se love acctually med henne moha, sen ska jag sooova.  aridididingdingding <-- helgens lustigaste

PS. vi längtar tills våra skol och ledare kläder kommer!! :d
pöss

Listis

Har du pojkvän/flickvän? nej
Är du kär? nej
Hur tidigt stiger du upp? vardagar typ sex, och helger typ sent :))
Gillar du att slåss? nää
Vad ska du göra ikväll? vara barnvakt & flytta till mor & kanske till ku
 Har du utländska föräldrar? mamsen är tysk :p
Var har du ont? ingenstans just nu^
Är du bra på att måla? inte så överdrivet haha!
Vem kramade du senast? syster tror jag! annars va det nog erik
 Vad längtar du till?  jullovet!
Vad heter dina husdjur? har inga ..
Har du körkort? näe, ska börja övningsköra snart nångång :p
Favoritgodis? popcorn ((:
Morgon- eller nattmänniska? natt! 
Sparare eller slösare? slösare :$
Har du några homosexuella vänner? japp, en!
Bio eller promenad? bio om det regnar, annars promenad^
Är du kittlig? haha aa
Rädd för insekter? JA!
Anser du att du är stark? jadå, höhö

omsdag!

helluu
idag är en ledig dag, och det är ju alltid trevligt!
skolan min har öppet hus, så då har vi inga lektioner... :)
så idag har jag städat massor men är fortfarande verkligen inte klar :p så ska snart fortsätta med det.
sen ikväll ska jag vara barnvakt åt Agnes :d hoppas det går bra, läskigt för jag har aldrig varit barnvakt förut.. :p
och så ska jag flytta hem till mor min också.
igår blev jag väckt av en marco som ringde :p så vi pratade i en timme typ , sen åkte han tunnelbanan med mig till skolan också.. :) det var trevligt! och på kvällen var jag med erik tobias & petra, såg blades of glory.. höh den var rulig ((:
skulle egentligen följt med nicolina till skolan o hållt henne ett sällskap när hon fick håret färgat, men hinner inte ;o
får se om det blir en snabbis till ku sen så jag får träffa henne ändå.. :)
neejnu ska jag fortsätta städandet, wii^

onsdag


She's Out Of My Life
And I Don't Know Whether To Laugh Or Cry
I Don't Know Whether To Live Or Die
And It Cuts Like A Knife
She's Out Of My Life

It's Out Of My Hands
To Think For Two Years She Was Here
And I Took Her For Granted I Was So Cavalier
Now The Way That It Stands
She's Out Of My Hands

So I've Learned That Love's Not Possession
And I've Learned That Love Won't Wait
Now I've Learned That Love Needs Expression
But I Learned Too Late

She's Out Of My Life
Damned Indecision And Cursed Pride
Kept My Love For Her Locked Deep Inside
And It Cuts Like A Knife
She's Out Of My Life

måndag

den här dagen började som typ världens allra bästa, och slutar som världens allra sämsta.

glad att ha dig tillbaks<3

och flickor jag hoppas verkligen dethär kommer att lösa sig..

RSS 2.0