fortfarande vakna typ..

fast har sovit nån halvtimme men sen kom en äckelspindel o väckte mig =(
snart är vi på väg hem & jag saknar min älskling!

typ som å bädda för å sova

helluuuu sista natten på öland nu typ o vi ska inte sova nått för de gör vi aldrig sista natten hihi. så ska typ komma på 500 saker o göra så vi inte lägger oss ner för då somnar vi
jag är typ svarthårig nu :o färgade håret inatt, men de blev nog bra hoppas vi :)
har inte ens badat denhär veckan :p va jättefint väder typ alla dar utom igår o idag men blev inge bad för de e typ 17 grader o de e inte najs!
nu spotta hon på mig =( muhähähä


öland

hellu! hundra år sen men ni andra skriver ju inte heller, sådeså :)
nu är jag iallafall på öland med kusin marielle, mormor, morbror & hund. just nu sitter dom andra o ser på tv/läser tidning så då kan ju jag lika gärna sitta här liksom.
vi har det braigt här, har vart varmt & soligt varenda (båda två kanske jag ska säga) dag (pilutta er nico och tungis :D ) så vi har typ solat massor :) och åkt runt på några utflykter o så. mys!
första kvällen och natten och morgonen va bäst i universum och de kommer man nog minnas när man är 85 och sitter i gungstol eller nått. :) min älskling är bäst<3
idag fyller ju prinsessan år och de firandet går på tv så det ska vi typ tillbringa kvällen med, sen ska vi ligga utanför en kvarn och minnas lite :)
innan denhär veckan träffade jag älskling varje dag i typ 1½ månad utom fyra, kan ni gissa om jag kommer dö innan veckan e slut? de kommer jag! dan efter jag kommer hem har de vart vi i 3 månader =)<3

i fredags lekte jag med litopit också, vi solade i regnet och shoppade, och hon berättade om sitt tossiga läger  :) ska nog bosätta mig lite i hennes hus sen när jag kommer hem, hon är saknad liksom!
blir inget ridläger för mig heller för de gick åt helvette med vissa saker, menmen. mer tid till lito :)


pusssssssss

RSS 2.0