torsdag!

snaaaaaaaaaaart ska jag & min chrisseliito åka till åre!! :D :D <3
haha fast jag har inte packat klart än men det säger vi inget om ! det ordnar sig nog.

idag va typ projekt dag igen, torsdag är nog säämst ;S fast jag sov hela första lektionen , haha lite pinsamt men men de va skönt. sen åkte jag nicolina och tessotherese in till stan också :)) det var treevligt och jag fick en jacka och sockor! wiie
sen åkte jag hem och typ sov lite till, vilken trött dag :p men det var skönt. sen duschade jag. kul va ?
igår var trevlig dag, typ ledarutbildning o grejer. de va ioförsig inte jätteroligt men roligare än de brukar vara iallafall. sen lekte vi lite vi som va där och sen kom marcoolio så lekte jag lite med honom också.
sen åkte jag och mötte linnea så träffade vi anton o emre, det var ruuligt :)) haha panik jag fick inne på pressbyrån.. aja lets inte prata om det.
verkar som vi kommer missa värsta mycket i helgen christine men vi kommer ha SÅ mycket roligare än dom ändå, ellerhur ?! :d 
haha puss o adjö med er gott folk 

eh



när jag gjorde emo-testet på christines blogg fick jag veta att jag är en clown .. ?
tack liksom. jag är rädd för clowner. eller clownar. eller vad de nu heter.

tisdag!

hallå hallå
stannade till typ elva hos chrisselito på ekerö så hann inte träffa sebbebastian igåår :o
och inte skriva här heller ^
men det var trevligt iallafall såklart.
sen så fort vi kom hem kom papsen på att när han hade åkt här hemifrån så la han sin kalender på biltaket och nu var den borta.. ( för er som inte känner min pappa så kan jag berätta att dendär kalendern är hela hans LIV för han har typ halvt alzheimers och glömmer allt han ska göra om han inte kollar i dendär :p ) så först gav han sig ut o leta med ficklampa i typ en halvtimme sen tog han bilen och körde runt o leta lite. sen kom han hem med en typ hundragångeröverkörd-jättesmutsig kalender.. då va han glad.
eh men jaja.
helgen var mycket treeevlig på lördagen fick jag leka med amanda och vi skulle bakat men de gick ju halvbra, vi typ åt upp pepparkaksdegen istället och så kom viktor och ritade på oss och sånt.  jaja.
sen på kvällen va de partyparty med chrisselito :D och det var roooooligt som jag vet inte vad :) 
och på söndagen sov jag till typ två (heh) men de va nog rätt behövligt :p sen typ halvsov jag resten av dagen också tills på kvällen när jag fick äran att leka med elin&linnea! först mysig promenad och sen typ tårtätning höhö.

och idaaag fick jag sovmorgon :) sen kom V&N hit och vi skulle leka med vårat projektarbete, det gick väl sådär. vi mest åt mackor och tände ljus istället. men lite bra gick det! sen var det raka vägen in till stan för att se typ ååårets sorgligaste film om rattfylla, typ alla grät ? aa den va hemsk iallafall.
sen drack vi tomtelatte litegrann och sen myste jag lite med min Nicolina och sen åkte jag hem^ och så träffade jag mr Linnea på bussen, trevligt trevligt!
och nu sitter jag här :p
ska väl typ packa och sånt idag, får se hur långt jag kommer höhö.
på toorsdag blir det ju åre med christine, längtar massor! shiet vi ska ha så kul har vi bestämt (:

ajuste, sen har jag blivit med lugg också.. heh. vet inte riktigt vad jag tycker om de, tycker nog inte om de så mycket faktsikt :p så jag har den åt sidan hela tiden. eller mössa på mig. då är den rätt söt. men bara lite.

önska oss lycka till imorrn, mig Nicolina och Vico för imorn ska vi göra våran vackra frisyr!
den är faktiskt fin tror vi. fast vi har aldrig gjort den. men det går säkert bra.. hihi.

jaaja nu ska jag väl skriva mig en liten packlista! puss med er


måndag!

FÖRST ETT MEDDELANDE TILL JOHNII -  GIRL : Apu är arbetsplatsutbildning, asso jag är praktikant på en frisörsalong :p fattar du ?
oj vänta gott folk nu ska jag ut på hemligt uppdrag till ekerö och sen sebastian, skriver ikväll!

lördag!!

hemma :d haha bästa ikväll chrisselito, ni skulle bara veta gott folk
nu ska jag nog inte skriva egentligen, så jaggör inte det
adjö

fredag! (fast lördag)

nu har frejalutten precis lämnat mig, det var treeeevligt som vanligt :) och nu ska hon väl läsa dethär också så HEJ på DIG tokmaja.

idaaag var det apu hela dagen, det är rätt kul nu men det är lite jobbigt också. aja, fick städa mest idag men ändå kul o ha något att göra så att man inte bara typ står där.. eh aa.
egentligen skulle vi ju firat jessii idag som fyller år på söndag, men tror inte det blev något :p så jag va med sötnosiga frejalutt somsagt. minst lika bra det :)
imorrn blir det lussebullas och pepparkaks bak med amanda! :D och så ska hon få sin aaaningens försenade födelsedagspresent! sen på kvällen ska jag med chrisselito, lisa och theres på någon fest vid brommaplan, de blir säkert kuul :))
nu ska jag typ sova kanske för jag är tröttmössa.

onsdaaag!

Har typ inte pluggat så jättemycket, haha.. pappan kom in snällt nog och råkade stänga av datorn så allt jag hade skrivit bara försvann ;o så fick jag börja om och det tog ett tag.. SUCK!!
jaja, nu är jag typ så klar jag kommer bli iaf, så nu ska jag sooova.
godnaatt<3

onsdag!

trevligt värre med S igår men han lurade mig elakt så jag missade desperate houswives :( jaja, jag fick iaf skrattdamp typ som vanligt med han, vet inte varför riktigt men kul va de..^
och nuuu så har jag precis ätit middag med systeryster , far är typ alltid o jobbar nuförtiden så de blir bara vi två, skönt att hon flyttat hem så man slipper äta ensam jämt :)<3
och nu är det väll meningen att jag ska pluggggga istället för att sitta här eftersom jag har redovisning och grejer om skråväsendet imorrn.. ojoj.
hade förresten redovisning idag med, om hårets uppbyggnad :p hatar att redovisa men det gick väll rätt bra iallafall! imorrn blir det värre för då är det inför större grupp och med någon jag inte känner och mycket seriösare arbete och massa shit, någon får nog ta och hålla handen med mig när jag står där uppe så jag inte dör typ.
om typ..snart så är det greys anatomy! :)) me like
så nu ska jag nog äta ett äpple och plugga så jag hinner innan det.
puss me er.

tisdag!

hejhopp
idag var en mysig dag :) började tio med att , eh plugga med lisafisa o christine, gick ju bra. :) sen lunch och sen klippa!! det år så kuuuuul ska ni veta gott folk! och så tvättade jag c's hår och hon mitt, det var trevligt.

på lördag ska jag få träffa älsklingsamandis, jag längtar!<3 vi ska baka lussebullar och pepparkakor, muums.
och nu ska jag snart gå hem till gnui, treevligt det var jätteförlängesen.

jag & Nicolinahjärti har startat ett nyttigt liv. kul va ? =) det tycker inte jag för jag är en hungrig människa. menmen vi ska nog lyckas^ annars har vi mysigaste reservplanen, sitta på en parkbänk tillsammans och äta kakor och vara tjocka&lyckliga.
förresten så ska jag till åre med c<3 om typ.. nio dagar! :)) nattåg, utan sängplats.. wiihoo! haha
och idag fick vi våra skolfoton! typ sisådär fem veckor efter alla andra :p menmen.
nu ska jag nog bege mig till sebbis,
harebraheeej

måndag faktiskt!

hejhejhallå nu är man tillbaka från ica! blev ett lite längre besök än jag hade trott men OJ vad vi har shoppat!! :D gurkor, kakor, ananas.. ni skulle bara veta =)
nej jag skojar med er jag har vart hemma typ tre timmar, har kollat på skönheten&odjuret och mysit med syster hihi. (a)

jamen iallafall. i lördags. så åt vi på någon resturang där på gymnasiemässan och det var gott fast en sak luktade ju lite konstigt och självklart skulle alla leka med den då.. VICTORIA :p
sen va ju planen att jag skulle va med anton & co men de blev lite trassel på tråden så att säga så jag åkte till alex istället, och där hittade jag många trevliga personer! då blev jag glad :) så vi satt o spelade lite söta kortspel och drack lite äckliga drickor och sånnt :)) sen skulle hans föräldrar komma hem så vi packade ihop oss och gick ut o gick..ett tag sådär :p men det var så trervligt så det med!! sen fick jag äran att äta popcorn med hjärti o hennes pojke (nico o alex) innan jag trampade mig hemmåt på min röda ciao. det var kallt.

och igår.......................hmmmm..... SÅ KLIPPTE VI JU SARISEN! oj :D det var trevligt! och fint blev det också! :) tror jag hihi^  så trasade min mobil sönder sig och jag fick ta över nicolinas/alexanders gamla samsung som är söt. så nu har jag den och sitter o smsar med flickan jag älskarrr<3
sen åkte jag hem och fick skriva in hela telefonboken...suck. :p
NICOLINA GJORDE FÖRÖVRIGT TYP "SÄSONGENS MÅL" ELLER VA DOM KALLAR DET PÅ SIN MATCH I SÖNDAGS, LET'S VARA STOLTA!! =)

och idaaag serni! spännande dag! curler i tre½ timme först innan lunch sen engelska sen utvecklignssamtal, som jag fick ha en halvtimme senare bara för att therese söt hade tvätt tid. jaja man får väll offra sig så kvinnan har nå kläder^
nänu är det sovdags, måste till skoolan lite innan vi börjar och plugga, kuul! men får iaf göra det med chrisselito och lisa :) <3
pussogodnatt

måndag!

hallåå :) 
i fredags var det ju läskig bio somsagt, och den vaaaar läskig ;o särsilkt första fem minuterna, ujuj! men den var bra också :) efter den så traskade jag, vico, chrisse, mille och tobias runt litegrann men sen åkte vi hem efter ett tag.. :p
lördags var det gymnasiemässan med erika vico nico o alex! =) enskede hade lite visning så det var roligt! och så hälsade vi på sarisen också, som visst hamnade brevid en viss pojke, mohahah x))
oj nu måste jag åka till ica en snabbis skriver klart sen!! pussss

Fredag!

Heeej hallå , idag är en bra dag till skillnad från igår, höhö.
Apun var rolig!! längtar nästan till nästa gång^  fick tvätta massor och sen fick jag massa produkter också (a)
Nu sitter jag hos Chrisselito och väntar på maaaat och vi är hungriga :)) sen ska vi på bio! saw4 med massa folk, trevlans! och läskigt.
Igår stääädade jag typ hela kvällen, ytp trååkigt menmen. nu är jag lite rikare iaf ;) och elvis min hjärti störde mig lite mitt i också, så fick lite "sällskap"! :)
Nu är det mat! Så nu måste vi springa. Pusspusss

Torsdag igeen!

skulle ba berätta att chrisselito skaffat blogg!! :d chrisselito.blogg.se

och har inte gjort nå mer på mitt arbete än x) eller joo, har skrivit in de på word o lite så.. men såå tråkigt^
jaja nu ska jag fortsätta!
christine och nicolinafina sitter breve mig och leker söta ocksååå.

Torsdag!

Nu sitter jag o har projektarbete i skolan..kul! inte. och hon som jag jobbar med är inte här så jag är själv, så trååkigt!! Skriver om skråväsendet, nån som vet vad det är ? nä precis..
dagen började typ dååligt, jag kom till alvik en halvtimme innan mina flickor skulle komma med tunnelbanan, så jag typ frågade sönder dom när dom skulle komma, sen när dom kom glömde dom säga åt mig att dom gjorde det!! så fick jag ta tunnelbanan efter dom. bläää hade jag frusit som en tok helt i onödan. Så jag kännde för att va lite sur på dom, så va jag det :) och nu är jag glad igen möhö.

men men har skrivit typ 2 A4 om dedär himla skrågrejen, så känner mig lite duktig iaf^ men nu har jag inte gjort något på typ en timme så borde väll börja snart igen.. typ efter lunch :dd

idaag så ska jag städa hela eftermiddagen sen efter skolan, kuul igen :p haha men jag får ju pengar :)
Men nu blev de bråttom, nu är det lunch!
harebraheej


söndag!

Idag skulle jag ha simmat med Christiine , men jag va lite klantig^ så jag fick åka hem igen utan att ha simmat, heh. jag hade glömmt busskortet också, så fick gå från solvalla och det var kallt!
Ska snart iväg och prata lite med mina grannar , för jag ska typ bli barnvakt åt deras barn :)

igåår va ruuligt för jag va med niccie johan och eelin! haha vi är lite speciella men jag tycker om oss ändå faktiskt (a)
ajuste sen är det ju farsdag idag ju! ;o ojoj har glömmt o säga grattis, jaja får göra det när han kommer hem :p
men nu ska jag gå o äta lunch ,
pusss

Lördag!

Igår blev väldans trevlig med snöig prommis och lite sånnt :) stefan felix mille tobias o eric va där också men dom sov inte över..! men de va iaf kul o träffa stefan o felix igen för de va väääldigt längesen! Somnade inte förrän efter fyra typ, sen va jag tvungen o gå upp åtta :p men jag sov i bilen hihi, så jag överlevde..^^
& nu är vi hemmaa igen efter massa soff-släpande :o

nu ska jag typ duscha och äta och göra mig iordning och sen gå hem till eeeelin!
pösssss


En sak till bara^^

Måste berätta en gång till att jag tycker om Nicolina Christina Nordlund väldigt mycket..
För hon har en fin skrattrynka(?) på näsan, hennes namn rimmar, hon har världens sötaste fräknar, hon kan inte säga synkronisera, hon älskar att busa minst lika mycket som jag, hon har en hel surfingvåg i håret, man blir sådär toookigt glad av att vara med henne, och för att hon är en av dom underbaraste jag vet!!!

Matsii <3 Elvis, föralltid är det sagt och jag älskar dig.


Fredag

hejhej hallå dagboken..^
Idag har varit en apu-dag för det är alla fredagar. Det var ovaanligt segt faktiskt, men jag  fick tvätta två kunder iaf! Och det var ju kul hihi.
Ikväll blir de somsagt myspys med vicopico, sarisen, elvis och stefan o felix! Sen får vi se om våran andra pojkar också kommer :)

Har ni hört att Enskede Gårds rektor har blivit mordhotad.. Läskigt som satan ju!! Min kära skola :( Två killar som hade "inspirerats" av dedära i finland , så dom hade vart hotfulla :/ kom nyss hem så har itne hört så mkt mer än detdär men läskigt!!

..Imorrnbitti kommer far&tant rose och hämtar mig hos sarisen typ tidigt, sen åker vi till örebro :D
Ska hjälpa älsklingssyster att packa ihop o ta hem grejer, för hon ska ju flytta hem igen! Braaaa tycker  jag^
Sen ska jag få träffa Niccie, Elin och Johnni-Girl på kvällen! Har saknat dom massooor<33
Och söndag blire träning (simma) med Chrisselito , trevlans tycker jag nog!
Sen vill jag faktiskt träffa mr Gnui snart igen också för det var väldans länge sen nu lite för längesen! ;o


Nu ska jag gå & duscha o lite sånnt och se om de är några nyheter på tv så jag får höra lite om enskede..
pusss


Torsdag!

tja x)
nu har jag blivit tvingad av min hjärti (elvis) att skaffa blogg ;o så..jag löd!

idag har varit en mycket trevlig dag men det kan ju lixom inte bli så mycket annat i dendär skolan!
Vi hade frisörprojekt hela dagen, det va väll lite halvroligt iofs! men de blev mest flumm, hihi.
ooch så fick vi veta dataprovs-svaren också eller hur man säger, och jag fick G ;o wiie

Sen åkte jag, christine, nicolina och vico till stan efter skolan :) 
vico lämnade oss sorgligt nog, men hon hade en födelsedag o fira!
så vi gick till gina utan henne, där jag o hjärti provade jeans och jag köpte :d!
ajuste vi mötte alexander lite innan också, trevligt trevligt.
Efter de blev chrisselito också tvungen o lämna oss, men vi andra stannade kvar en stund och busade lite^^

imorrn blir det först apu hela dagen,
och sen roligt med sötnosarna  hos sara :)
får väll se vilka pojkar som kommer, hah vi har lite svårt med detdär ellerhur flickor^


 nu ska jag bara berätta lite att jag tycker väldigt väldigt mycket om Nicolinafina Nordlund! jag liksom tycker om att busa med dig <333

RSS 2.0