tisdag

hellu :) idag hade vi typ lära sig om afro dag, de va intressant men lite långtråkigt o sitta still i tre timmar..!  och sen dubbeltimme matte, inte så kul. men jag har tur som har världens underbaraste tjejer i min skola så jag överlevde :)
jag vico & sara skulle träffat chrisse idag efter skolan, men de blev visst inget som dom hade glömt o berätta för mig (tack för den :p) så ajg åkte hem o sov lite istället, de va skönti :) nu ska jag duscha lite sen till spånga o köpa thaimat och sen hem till älskling :)
jag, vico och sara fick veckoläsning, och jag är lycklig :D för då behöver jag inte spara mer pengar till kreta! så skönt o slippa va fattig :)
imorn är de praktik på salong g som vanligt o de ska bli kul :) ska försöka få elsa o färga mitt hår (a) och sen på eftermiddagen ska jag färga maddes. hoppas de blir bättre denhär gången!
ne nu ska jag duschi, puss<3

jag<3min nya mobil förresten :)

IMORN ÄR DENHÄR MOBILEN MIN!



:)

91

förresten tjejer läs 91bloggen tycker ni som c? jag gör! <3

helge

igår va typ irriterande, åkte till skolan o tillbaks fyra gånger :o hade inga lektioner förutom styrka, de va stöört jobbigt men kul, jag o vico kommer va starkare än idrott b killarna snart. visst? =)
på kvällen va de mys med nittioettorna, typ se på idol o prata massa, ni är bäst<3


idag åker jag till antons land, typ om ett tag, måste packa snart! 
får se hur de blir, skulle vilja va kvar hemma o ha kul på lördag med 91orna men de går inte :(


du har förändrat allt, de hoppas jag du vet.

91



älskar er flickor <3








sommmmmmmmar

 
jag lääääääängtar till korfu/platania med mina sötnosar!!



idag har tungi tydligen fått en ny mobil, jag vill ocksåå!!! fast hon hade nog faktiskt lite sämre mobil än mig, men den va iaf snyggare än va min är.. :p jag vill va rik! jag har målarfärg på typ överallt och imorn e de skola igen, jag vill ha tillbaks sommarlovet de va så najs, saknar den dan när vi va i blå lagunen :)



hellu

nu har ja börjat måla :D en vägg är vit nu! de går typ långsamt dehär men aja, de blir finare då säger vi. :)
en av dom röda (den rosa) va typ bra ändå, man va bara tvungen o måla tre lager så den inte va genomskinlig. nu är den fin iaf, så den ska va på min fondvägg :)
jaja, igår kom älskling hit o vi typ myste lite o så sen skulle han åka till rissne o köpa dricka & jag måla lite o så, men de gick dåligt så han fick åka till bredäng o de tog seriöst FYRA timmar. så jag satt o kolla på världens tråkigaste program(musikmaskinen) och åt lite pastasallad o vänta. sen iaf när de hade gått fyra timmar o klockan va halv tolv åkte vi till selling me massa folk o chilla lite där. sen gick lite sämre så vi gick hem till anton istället o hade kul där :)) idag har ja typ slipat o målat o nu ska jag snart till mor o äta midda o sen ska jag hit o måla ett lager till på väggen o sen hem till älskling!
känns som de va tusen år sen ja träffa chrisse =(




rummmm

idag skulle vi typ måla mitt rum trodde jag, men de skulle vi inte.. de tog massa tid o städa o tvätta fönster o köpa färg (fel färg) och massa annat. men har iaf gjort det, plus spacklat en massa! köpte två provburkar med röd färg, den ena va orange och den andra rosa, kuul :p så får se, måste leta mer efter rätt färg, mörkt röd ska de va! men dom 3 vita väggarna kan vi nog måla imorrn!  längtar tills ja kan flytta in :)
igår va de mys med elin linnea och johan, vi såg på nån dålig film typ, chillade o åkte till shell.
& ikväll ska jag typ fixa lite mer i rummet o va med älskling<3

vico gissa vem som va duktig o tränade detdär igårkväll och idag? JAG! wie :)







bbb

Erika jag kommer vinna så stooort över dig i armtävlingen!! Seriöst efter en termin med barnplågare/idrottslärare babacar kommer jag va arnold schwarzenegger 2 eller hur han stavas. men de va typ najs man känner sig duktig, men herreguuuud. :p (och han ägde sönder bosse, visst vico??)
annars har jag ritat giraff & träd idag, typ skrattat med (åt) therese, ätit god mat i skolan haft kort håltimme för en gångs skull och vart i stan med söta tjejer. sen åkte jag o mötte älskling o åkte hem till mig o myste lite. sen åkte han & jag tänkte städa väggarna i rummet men de har ju liksom inte blivit av.. men imorn (& i helgen) då JÄVLAR! då ska de bli fint :)
imorn ska jag träffa linnea & elin, hundra år sen så ska bli kult!


onsdag

nico & chrisse läs min kommentar i förra inlägget, det fattade ni väl?

helluhellu, idag va de apu och jag typ städade & permanentade lite, och klippte erikas kompisar! de va trevligt o dom blev nöjda hoppas jag! & köpte väski & jacka på lunchen :) sen gick jag hem till älskling o åt middag med han & typ halva hans släkt eller nått :) sen åkte jag hem o planerade lite hur mitt rum ska bli, kommer bli skitbra tror jag! skulle provat streetdans idag men va inte  klar på apun förrän 20 min innan jag behövde åka, så hann inte.. :/ men hoppas d verkade bra iaf, får se om jag börjar på de!  imorrn förresten erika, då jävlar ska jag gymma och träna mina armar! för jag ska vinna sådeså :D förresten när ska tävlingen avslutas? typ efter denhär terminen? eller är de evighetstävling? :p
i helgen ska iaf mitt rum tvättas o städas o målas o bli fint! får se hur långt vi kommer men ska nog försöka flytta ner dit i nästa vecka elelr så :) typ najs hoppas spindlarna håller sig undan bara! längti




älskar dig anton, snart fem månader och jag tycker bara mer om dig för varje dag! du är bäst i världen för mig o jag är så glad att jag har dig! hatar o bråka med dig men jag är lite aggressiv av mig så jag måste få va lite sur ibland.. men du vet att jag alltid älskar dig mer än allt i världen ellerhuur? bra :)
om människor kan va gjorda för varandra så tror jag att det är det vi är<3

:)




  None 



älska





tursdag

hellu gott folk, idag hade jag bild i elva år. (tre timmar) men de va rätt najs för jag ritade giraff som e de enda jag kan rita, hade rast, köpte toast och åt den, sen sluta vi typ. sen va de skitäcklig fisk till lunch men jag hade ju ätit toast så de va chill liksom :) sen hade vi engelska där jag sov lite o sen läste en liten text och sen tvååååå timmars håltimme. då sov jag :) (inte på golvet erika) och mina ben flög för jag drömde mardrömmar de gör jag typ alltid nuförtiden, konstiga mardrömmar om typ transor o sånt som vico fick lyssna på idag :) sen väckte jessi mig alldeles för tidigt för dom orkade inte sitta där o se på en sovande mig längre ( jag ville typ va sur o säga åt dom o sova dom också!! men jag är snäll så jag gick upp ) och sen va vi hurtiga som jag vet inte vad och styrketränade en timme o tjugo minuter! seriöst jag kommer inte kunna gå imorn tror jag. fast just nu har jag ingen träningsvärk alls men de kommer väl hoppas jag för annars känns de värdelöst! sen iaf åkte jag till stan o skulle köpa en fin väska men den va slut =((((( då vart ja lessen. sen åkte jag hem till min älskling och chillade lite med han & såg lite how i met your mother o så o myste. älskar dig<3 han ska få ett eget inlägg snart nån dag för de har jag lovat honom :) sen skulle han på träning så jag åkte hem o lekte med far istället.
nästan lika kul...... :p
imorn är de FREEEDAG!! och jag älskar mitt liv för fredagar är inte ångestdagar längre!!! wie jag är normal igen typ! fast dom är ändå lite ångestdagar fortfarande tyvär, typ sex timmar frisör, imorn ska vi tillexempel lära oss att klippa skägg och vårda maskiner.  låter väl som en kul lektion? med damian dessutom... men innan de ska vi ta kunder, de är kult! o läskigt. sen ska jag hem till älskling såklart o på kräftskiva med honom :) och på lördag och söndag ska jag ha de bra med mina älsklingsflickor :))) har typ längtat sen vi bestämde de i måndags wihuu. <3333
nästa helg ska jag måla i mitt blivande rum :D :D :D  jag längtar tills jag har de!! de ska va fint o mysigt o bäst där sådeså. och helgen efter de ska jag till älsklings land o gå på storforsmarken hette de typ. nån marknad va de iaf :) <3

nu ska jag borsta gaddarna o vänta på att älskling ska ringa!
pösss


tisdag

idag va typ onödigaste skoldagen någonsin i enskede, femtio minuter matte från tre till tio i fyra, bara. :p
mötte några gamla sundby-lärare påväg till skolan o dom pratade på massor om sundby o folket där, känns som de va typ tusen år sen man gick där!
kom iaf hem för nån timme sen, ska snart åka till mor o prata lite med henne, sen till syster o klippa henne, sen till älskling o klippa honom o mysa o lite så :)
imorn är de apu och jag har ääääntligen hittat ett ställe (tror jag) där jag slipper ångest dan innan! har ju bara vart där en gång men då va de iaf kul :) ska klippa erikas kompis nästa gång, de blir najs.
om nån har ett jobb till mig så säg till, jag behöver pengar och har inga!

imorn va några av mina favoritflickor här o chillade o åt upp min mat :) blev inge landet i helgen men vi åker om några veckor o i helgen ska iaf jag vico o erika mysa massa o sånt<3



en av favoritflickorna :)


RSS 2.0