Dragkedjor i öronen

nu är jag hemma hos nicciepung och leker häst =) det tycker  vi om att göra, vi gör det relativt ofta.
nu ska vi chilla grillen iväg till johan och hämta his pretty ass , sen blire singstar/guitar hero/fest i byn hela natten lång!
puss med er

köp bara kläder du vill dansa i

igår blev en bra dag =) museet va lite segt, men har man med sig lite roliga kusiner så blir det alltid lite trevligare!  först gick vi typ  guidad tur och sen kikade vi runt lite själva, men vi blev så hungriga så vi åkte hem efter inte så lång tid.. :) blev mumsig mat & fika hos farmor! jag var mätt tills klockan nio igår haha. kom på när jag kom hem sen att jag helt glömde bort middag! men det behövdes nog inte riktigt, så mätt som jag var^^

jaja, efter farmorbesöket så åkte jag till sumpan och hämtade mitt leg (bilden är JÄTTEnära och jag ser lite arg ut, najs) och mötte pappa. köpte en rosa kofta och fina leggings på mixit, och sen skjutsade far hem mig.

har förresten kanske hittat apu-plats nu! sandra, hon som pappa klipper sig hos och som är min gamla friidrottstränare, kände en tjej på lady & kalufsen i sumpan, och hon trodde att dom brukar ta emot praktikanter där. så jag ska ringa dit imorn eller något, håll your tummar!

vid sex blev det yoga med amanda, skönt men jag somnade på avslappningen haha :p
sen åkte vi hem och snabbduschade, köpte massa godis och traskade hem till anton. såg först någon halv film som vi pratade för mycket för o förstå så vi bytte till halloween, den va läskig men lite seg typ. amanda missade slutet men jag stannade kvar till typ halv tre, de blev lite promenad och tv och moppe lekande!
sen fick jag GÅ hem med min moppe. meningen va att jag skulle cykla, men om man ska cykla en ciao så måste man trycka in en knapp, för annars tror den att den ska starta motorn (jag hade ingen bensin, så det gick lixom inte att åka normalt på den) men dendär himla knappen funkade aldrig, förrän jag var typ 10 meter hemifrån och kom på att jag tryckt på fel knapp. suck ^^

idag har jag sovit länge! skönt. sen vaknade jag och såg att det var nästan sommar ute, så jag tog en liten promenix =) gick ner till solvalla och traskade runt lite där och klappade hästarna :))
skulle övningskört också, men pappa har typ feber, så ville inte sitta i samma bil som honom riktigt!
så har chillat lite här hemma bara, och nu ska jag snart gå ner till agnes och vara barnvakt till halv åtta. lite länge, men de går säkert bra! får hoppas att jag slipper leka med playdough lera i två och en halv timme :p
sen blir det lek med niccie ikväll, får se om vi träffar någon mer också!

puss med er

im coming home to mama

nu har vi yogat oss hela natten lång, det blir film hos anton nu! berättar imorrn om mina vasa-kunskaper, förstår väl att ni är nyfikna!
puss med er

torsdag

uppe tidigt idag, lite för tidigt faktiskt..! menmen, vad gör man inte för en dag på museeum med farmor & sjutton småkusiner? eheh :p
igår blev det lost (som äger vad än alla andra säger) och sen film! typ död TYSTNAD tror jag vi kom överens om att den hette ;) den va bra, men inte jättebra, slutet var bäst.
men nu måste jag göra mig iordning, måste gå om en kvart :o
therese & jag kanske går lite på stan idag också, men jag vet inte om jag hinner.. måste verkligen leta apu.
jag vill ju vara på den där jättesöta i sumpan =( mööh.

jaja, puss med er!

nepp


inte alltid så kul att det alltid är jag som ska vara den som hör av sig!
ta åt dig om du känner att du borde..

that's what i do

ingen apu hittades idag, trots två timmars letande! segt & kallt som satan, menmen. fick med mig en macka från subways iaf! asso finns det något godare än det? nepp!
hemma hos papsi nu , har inte flyttat hit än för han är sjukling.. men det va nyss ett program på åttan där dom jämförde typ macbook & den datorn som pappa jobbat med =) lite konstig jämförelse dom gjorde, det va bara macbooken som fick ett betyg, men dom lät iaf positiva till lenovos också.. fast den va mycket fulare^^ intressesmurfarna skuttar av lycka där borta hos er förstår jag? jaja, pappa är stolt iaf.

snart blir det till att åka till brommaplan för att möta vico rikard mille & fu och hyra film, sen hem till byn (vico) och se lost! älska<33

imorn ska jag upp bajs tidigt och gå på museum med farmor och typ alla kusiner jag har. (härmapa amanda litegrann) kan ju bli mysigt att stå klockan elva på morronen och se på gamla vasa skeppet, oh yes! not. hade hellre velat se den som amandi gick på , men man kan ju inte få allt här i livet!
sen får vi se om jag letar någon mer apu efter det , annars vet jag inte vad som händer..!

puss med er

jah

skippar duschen, det blir promenad ute med schampo flaskan istället.

kul att det typ monsun regnar ?? stop it! jag kan ju inte komma in på värsta frisörsalongen som en dränkt jävla katt och ba: tja, jag är snygg, vill ni ha mig här värje fredag? åh suck.....
det får bli lite packande så länge. fett tråkigt.
åh. kom nyss på hur mina garderober ser ut hos pappa. (i behov av strstädning) man får typ inte in en myra där utan att 500 andra saker ramlar ut.
oh happy day! :p

[email protected]

igår och inatt och imorse bläv de MYS med amanda, bullbak, massa gossip girl, middag på tonys krog<3 och lösning av världsproblem! sovade gott med konstiga drömmar där typ alla jag någonsin kännt var med + vanessa i gossip girl. knas :p hon skulle på museum idag med artlover klänning (söt) så det blev till o lämna henne vid tolv ungefär. men det var la lika bra, för jag ska snart bege mig till sundbyberg och leta APU plats!
oh yessss jag är så lycklig, ALDRIG mera dom.hairdressing, gud va skönt! åh.
mindre bra att man måste hitta ny plats dock, men i jämförelse med ett år till på dom, eh ja, jag letar gärna liksom!
får hoppas att jag hittar någon mysig salong, lär iaf bli svårt o hitta en sämre än den föregående (;

ikväll ryktas det om mys med rikard och tungis, så får vi se om vi kan få med oss typ mille saris och sebbis också ? vore trevligt =) jag känner iaf för skräckfilm, vad säger ni ?

imorn (om jag hittar apu idag) så ska jag försöka orka mig igenom att städa här hos mor, rensa garderober och sånt hurtigt..
eller näe de ska jag faktiskt inte alls de, jag ska ju flytta till pappa idag ? Öh hur ska det hinnas med ?
näe nu vart det bråttom, duschen nästa!

puss med er

tisdag

halla gott folk =)
nu står jag i amandas kök och ska baka dubbel sats nutellabullar, låter de gott ellah ?
igår va de bio med mille rikard vico och sarasöt ! cloverfield blev de och den va braa och läskig :)
sen hem till byn (sara) och se på sötfilm som jag är säker på att pojkarna tyckte mycket om! tihi.

idag skulle det varit yoga men eftersom vi är tjocka och ska äta bullar så blir det yoga på torsdag istället mihi.

JAAAAAAAAAAAAG HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR INGEEEEEEEEEEEEEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ursäkta.

löving




Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm. Du är doften av viol, du är restskatten från fjol. Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key. Du är glad och elegant, du är laktosintolerant. Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem. Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg! Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk. Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i. Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan. Jag är vacker och unik, min pappa är rik. Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet. Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig! Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din. Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com. Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

lista

Ditt namn: camilla caroline sundin
Längd:  164 va jag sist!
Spelar du något instrument: lite trummor bara
Vem är snyggast: no comments (a)
Vad vill du ha just nu: en kudde under huvet^^
Vilka sjukdomar har du: inga =)
Fobier: spindel och småkryp och att vara ensam i skog eller mörker
Känner du en snygg tjej: ja flera till o med!
Har du körkort: nope men skulle lätt klara ;) (haha)
Åsikt om jultomten: han finns alltid för 0-10 åringar
Vill du gifta dig: varken ja eller nej!
Tycker du att du är attraktiv: inte särskilt
Din hårfärg och frisyr: just nu: morot imorn: finare, rakt uppklippt o snelugg
Skolväska just nu: skolväska frågetecken ?
Har du glasögon: näe men skulle nog behöva ibland
Hur ser din plånbok ut: julklapp =) vit fin
Favorittv-program: vänner
När ska du festa nästa gång: den som lever får se! snart får vi hoppas =)
Vad köpte du senast: dricka
Hur mycket pengar har du: ingen koll alls! kanske 600 ?
Hur svarar du i telefonen hemma: "hej det är camilla!" fast hinner tydligen säga hälften innan jag har telefon vid munnen, fölk säger att man bara hör typ "lla" :p
Senast kramat: morbror
Vem sov du hos senast: rikard tror jag =)
Stjärntecken: oxe mot oxe ju
Ögonfärg: blå
Kroppsform: haha javisst
Kall favoritdricka: finns mycket
Varm favoritdricka: glögg kanske =)
Säger ofta: fest i byn ? therese smittar !
Saknar du någon: nja
Du fikade senast: idag med morbror och mamma
Senast sedda film: step up :)
Hur känner du dig nu: tröttis
Kan du laga mat: näe typ inte :o
Vad pluggar du: frisörlinje
Vad tycker du om fötter: vad kan man tycka om fötter ? bra att ha typ
Är du smart: javisst
Är du aktiv i skolan: nja beror på vilken lektion vi pratar om
Lesbisk:  bög?
När och varför grät du senast: förra lördagen när björn gustfsson flög tror jag!

Godnatt

nu ska jag nog sova snart!
har inte varit vaken ens tolv timmar men är redan trött ändå..
måste bara äta något först, är ju typ alltid hungrig nuförtiden :p






daaugens!

Dagens humör: glad & lite seg
Dagens mående: bra =)
Dagens borde: näe typ inget!
Dagens frisyr: utsläppt först sen uppsatt :p
Dagens klädsel: mjukisar o munkis
Dagens planer: springa & övningsköra & se på film
Dagens materiella vill ha: nya kläder
Dagens längtan: imorn typ !
Dagens fundering: mmjau
Dagens ont: ingen sånt
Dagens beroende: te
Dagens tråkigaste: ne inget sånt heller!
Dagens låt: radar - britney spears
Dagens träning: va ute o sprang 45 min
Dagens bästa: sportloooooooooooooov♥

söndag!

hellu!
idag blir det lat dag, skönt :) sov till typ halv två, haha men de behövdes !
igår va jag ju med nicciepiccie och såg melodifestivalen och lite filmer och myste :)
myspys som alltid! och när vi gick hemåt sen, VÅR! det började regna lite
och så luktade det sådär gott vårigt, och det var varmt ute och allt, åh !
im löving vår. och sommar.

wellwell blir kanske övningskörning idag, längesen nu!
och så tror jag att jag ska vara lite duktig och ut & springa.
vi har ju liksom sportlov ;) får se hur mycket sportande de blir.. :p
vet faktiskt inte så mycket ännu vad som blir på lovet utom dehär ;

Måndag - Mysdag med Vico och Sara, & kanske boysen  =)
Tisdag - Gossip Girl & yoga med Amanda !
Onsdag -
Torsdag -
Fredag - Leka med Niccie & kanske några fler från 9B :)
Lördag - Landet ?
Söndag - Landet ?

och jag måste ringa till dom.hairdressing och göra slut :p
och så måste jag hitta ny apu. (lite lite lite ångest)
vill ha någon mysig salong i typ Sumpan, med söta snälla tanter
som typ ger mig kakor och låter mig sluta klockan fyra. yess

imorn ska jag iaf vara med Vico och Sara som sagt, vi ska sola
och färga mitt hår (tror jag , om jag hittar någon färg jag vill ha.. hjälp!),
middag och sen kanske bio ! jag tycker Morgan Pålsson - filmen,
hehe älska hipphipp.. :)

men men nu ska jag ringa far min och se när han är klar,
puss med er


lördag!

igår blev det fiirande av vico våran älskling som fyller sjutton år idag :)) !
först tårtbak & wokätning & tårtätning hos vico , sen lite fixande, sen lite vandrande,
sen lite väntande, sen mycket partande =)
vid tolvslaget blev det blött, tveksamt om man ens hunnit torka än ? :o
sen blev det rätt mycket trappsittande och prat om tomtedräkter (hihi)
och gemensamma kompisar och lite annat lustigt.
och vid fem så var jag hemma igen och sov i min skööna vattensäng<3!
(vet att ni är avundsjuka)

kul var det iallafall och bilder kommer säkert upp på någons blogg, eftersom
min kamera lekte osocial i min väska hela kvällen. men erika har bilder,
det vet jag, så hon kommer inte undan! :))

nu ska jag bege mig hem till mor och duscha(!) och sen bär det av hem till
mormor, pigg man kommer vara.. :p alltid sådär, när jag går och lägger mig sent,
då går jag upp tidigt också! smart. så inatt blev det bara fyra timmars sömn :p
får kanske ta en tupplur sen, för ikväll måste man ju vara pigg till Niccie och
melodifestivalen! mys :)) !
 menmen, ska bege mig nu, puss med er!


image31
-snyggare tårta får man leta länge efter!

VICTORIA TUNGKOMPIS KALMBÄCK

17 ÅR! GRATTIS ÄLSKLING!

söti

we <3 you

färdig!

städat klart nu :) känner mig duktig och lite rik, wie!
ikväll blir det fira vicopic med massa folk, mys! först wok & tårta sen fest , kan det bli bättre ? nope!
plus att jag äntligen fixat så jag kan skicka mms, hihi fett kul ^^
och för er som inte visste de så är faktiskt britneys skiva (den nya) braig, sådeså :)
och juste! jag kom med på läger två, så i sommar ska jag vara konfirmandledare med min vänner! det kommer bli myyyys.
men nu ska jag gå och duscha o lite så, puss med er!

en dagens också!

Dagens humör: glader men lite trötter!
Dagens borde: ringt dom.hairdressing, meeeen palla.
Dagens frisyr:  utsläppt bara sådär!
Dagens klädsel: jeans gina tricot, stövlar nilson, vit tshirt vet inte ? typ åhlens kanske! och svart tröja från st erikshjälpen (;
Dagens planer: jaa mesta delen har ju gått redan, men ska nog hinna plugga lite!
Dagens materiella vill ha: timbalands tröja!
Dagens längtan: fredag! ska bli jättekul :)
Dagens fundering: hur orkar folk...
Dagens ont: ingen sådan :)
Dagens beroende: öh.. mat ? :p
Dagens tråkigaste: att jag inte hittade tröjan!
Dagens låt: roxette - it must have been love
Dagens träning: springandet på stan (;
Dagens bästa: att jag äntligen bestämt mig för att sluta på min apu-plats.




wanted!Timbaland t-shirt

monday

som började med ett prov.. knasigt prov, men det gick nog bra :) sen lite effileringsteknik och sen engelska med film! typ alot like love, den va lite rolig på sina ställen^^
sen begav jag mig till stan och ville köpa en såndär "fashion against aids" tröja, men det fanns bara typ good charlottes kvar.. inte så fin tyvärr :/ jag hade velat ha timbalands! om någon hittar dom så säg till (;
sen kom jag hem och somnade..! skönt men man blir ju så seg efteråt.
nu sitter jag iaf här och dricker jättegott jordgubb & vanilj te ! mumsi :)
imorrn i skolan har ari halvt lovat mig att jag ska få färga håret, så får se om det hinns med :) misade ju hans lektion förra veckan så får se om det blir någon tid över. men isåfall har jag beslutsångest! just nu är mitt hår typ guld-orange eller nått.. inte så jättefint iaf. så jag skulle först vilja göra det litemer liksom brunt och sen ha i ljusare slingor. men men får se =)
efter skolan ska jag vico och nico och alla som vill soola, vi skulle ju börja med det, men gjorde det bara en gång :p så imorrn blir det av igen, skönt! och så är man inte lika likblek när man träffar hemkomna från thailand :p
japp för sen ska jag och madz åka till arlanda och hämta far och hans tjej och deras kompisar.. :) så kommer vi få se massa härliga bilder och jag kommer längta ÄNNU mer efter sommaren!

i lördags var jag med johni girl, elin och linnea och kollade på melodifestivalen :) höhö blev en del skratt (och gråt från min och johans sida ? :p).. massa trevligt och massa godis (; slutade med att vi blev förföljda påväg hem av läskig förälder. men slutet gott, allting gott! eller nått. (rim tihi)
puss med er.

lördag!

fredag igår va rolig tihi!
började iförsig med tråkig apu, men det var rätt snabbt avklarat. sen mötte jag rikard och sebbis i spånga, så stog och chillade med dom ett tag tills nico kom, då gick dom snällt nog och lämnade mig ensam i kylan :o !
jaja, sen va det hemåt och barnvakt som gällde, trevligt att tjäna ihop lite pengar sådär inför kvällen (;
det gick iallafall bra och agnes var mysig flicka :)
sen kom vico och sarisen hem till moi, så nu har dom sett mors hus också! höhö. sen begav vi oss till paps där vi gjorde oss iordning och chillade lite och njöt av att vara längtade efter :p
sen åkte vi till rikard där tre pöjks väntade, sen kom det mer och mer folk och det var trevligt :)
vi skulle egentligen gått hem till mig och sovit, jag vico sara och erika. men eftersom kvällen inte längre va ung och det var mycket vinter ute så sov vi över där istället, blev ju lite äventyrligt :p jag och erika pratade tydligen med varandra i sömnen (eheh) och polisen ringdes (fast inte för att vi pratade asso) och ja, lite sånt knas :o men det ordnade sig nog hoppas jag, även om jag och erika sov oss igenom mest allt :p
jaja sen imorse gick vi hem till mig jag sara och vico, och åt en väldans msig frukost, och sen klippte vico mig :) har satt upp det för jag orkade inte torka håret, så vet inte hur det ser ut, men det är aldelles säkert jättefint !
men nu ska jag umgås lite med systra innan hon ska till jobbet.
puss med er!

alla <3 dag


glad alla hjärtans dag idag!



gomorron!

första gången någonsin tror jag som jag sitter vid datan innan skolan :p men förrsov mig idag, skulle egentligen gått på gympan men vaknade tio minuter innan bussen gick, och jag orkade inte stressa, så plötsligt hade man väldigt gott om tid (;
igår stannade jag hemma, orkade inte med domdär lektionerna när en del har modeller, dom är ju helt onödiga. så jag sov till typ tolv istället och bara tog det lugnt =) sen mötte jag amanda och vi åkte på träningen, och det var sjuuukt jobbigt! men kul, särskilt vissa människor..
idag ska jag nog in till stan efter skolan en stund om jag lyckas hitta nå sällskap, sen ikväll är det lost!! men ångest på att greys anatomy kommer börja på samma tid :o hih
men nu ska jag nog gå och fixa det sista innan jag måste åka, puss!

söndag!

hellu hellu =)
har varit sjukling torsdag och fredag  och verkligen inte gjort någonting, men det va skönt.. igår vart jag dock trött på det och hade bestämt lekning med amanda så så blev det :) började med vandring på ST erikshjälpen och sen chill hela dagen o kvällen! melodifestivalen såg i också hih, brukar bara se finalen men det va la kul :p våra favoriter gick ju vidare iaf, höhö ;)
idag va det ledargrej, men nej, det orkades INTE med när klockan ringde halv nio.. ne fy, så jag sov vidare tills chrisse ringde brutalt och väckte mig klockan elva :p men jag somnade visst om igen och sov en timme till (a)
har itne så mycket o göra idag, eller orkar snarare inte göra något för mår fortfarande inte helt bra, men lite senare blir det barnvaktning igen, jobbigt men bra med pengar :)
har skickat in ansökan till willys nu osså får hoppas att dom ringer snart!
men nu är det dags o göra lite lunch till mig och mor, puss med er<3


trevligt

jag skrev ett mycket vackert inlägg men det försvann såklart.
imorrn blir det kanske fest, det är trevligt!! =)

I feel like ;

  


Fast den sista bilden kan man ju vänta till sen med.. Eller Vico kanske vill ha på en gång ?
TIHI (;

hellluu!

idag fick jag sovmorgon ända till halv elva , åååååååhhh det va så skönt :D
sen bar det va till skolan där det var öppethus, och vi gjorde typ ingenting. slingade lite på dockorna och åt två chokladbollar. mums =) annars va de värsta onödigt o ens komma dit, menmen!
ikväll börjar looost<33 och det ska jag tvinga sebbe och se med mig, men han ville hellre se någon typ fotbollsmatch. orka liksom. men jag vann så nu får han titta på lost. fast i pauserna blir det fotboll. INTERESTING NEWS! :p
igår klippte jag partypandaxx och det vart så fint så! bild finns i hennes blogg: finaflickorfranfororten.blogg.se
sen svullade vi som galningar och sen tränade vi lite sen åt vi igen. och chillade i rulltrappor.
nicopico va sjukling idag =( inte bra inte bra! men imorn blir det shoppa & sola med henne o vicpic och kanske någon mer om dom vill. tihi. sen ska jag vara barnvakt igen och tjäna cash braigt :D

söndag

har övningskört<3 och sen chillat hemma för paps o rose åker ju imorrn, till thailand i två veckor.. jävla fusk liksom!! aja men nice fäör dom:) plus att dom ska köpa hem massa grejer till mig har jag bestämt ti hi.
igår blev de myskväll hos chrisse med ängbyfolket de va la trevligt. såg cube 2 , den va bra men man förstog ingenting ? hmm får ta och se trean också! kom hem tidigt eftersom ingen skulle sova över och sista bussen gick 20 över elva. funtade på att dra hem till sebbe men kom på att jag hade bara somnat så jag gick hem istället, och sov. höh
i fredags va jag med mandapanda hos henne och såg på film där med, green street hooligans (braig) och någon mer men den somnade vi mitt i :p det va mys, massa godis och trevligt :)
annars då så vet jag inte alls vad som händer nuförtiden, ingenting känns det som!
på tisdag ska jag klippa amanda i skolan sen äta middag & träna, heldag liksom najs (;
i helgen är de fest men typ ingen kan så vet inte hur de blir med det.
idag skulle jag gå in på fronter för o se hur långt de e kvar tills vi har lediga torsdagar men neej då vill de inte funka. hoppas de börjar denhär veckan^^
och om två veckor så har jag ingen apu på fredagen sheet värsta långa helgen då ju! najsi
jag vill slinga mitt hår mööp hoppas jag får göra de på tisdag eller imorrn eller nått.
dumdidum imorrn vill jag köpa mina jeans hoppas dom finns någonstans!

RSS 2.0