god is a dj and your life is your dancefloor

hellu folks, första skoldagen idag. jag hade seriös ångest igår, men de va inte så farligt, rätt kul o träffa alla igen.. :) men vi började nästan direkt med lektioner o de va inte så najs. hade typ matteprov som gick inte så värst bra. sen åkte jag iaf hem för jag hade ingen aning om att jag bestämt att jag skulle träffa chrisse, synd! så jag åkte hem istället och sov med älskling i några timmar, de va skönt. sen har jag typ städat mitt rum och sett mean girls, den e rulig :)

imorn börjar jag tio i tre och har en lektion (suck) men ska gå iaf, känns dåligt o skolka andra dagen ;p så ska klippa gräset o ringa apu o sola o lite så innan skolan imorn, o kanske ringa willys i bromma igen o se om dom vill ha mig :)



jag vil ha sommarlov igen

torsdag

idag har jag typ vart duktig, städat o fixat massa grejer som behövdes fixas och borstat mitt hår som seriöst tog en kvart,  tungi ska klippa mig imorn så tänkte att de va shyst om hon slapp göra de :p och så ska jag bli färgad så imorrn kommer mitt hår bli fint! :) måste köpa en till förpackning färg bara, glömmer alltid att jag behöver två.. 
ska snart på konfaträffgrejs, kul o träffa alla igen! :) sen hem till älskling.
imorn får min syster & hennes pojkvän sin nya lägenhet så då ska jag dit o kika, har inte sett den än!
och sen ska vi busa på kvällen jag o mina flickor o de blir kul :) !
på lördag ska småbarnen konfimeras o de tar väl typ hela dagen, sen blir det bio på kvällen :)

nu måste jag göra iordning mig, puss


 

denhär tjejen har idag svikit enskede gårds gymnasium!
hoppas det gick bra gumman!
fast egentligen hoppas jag de gick dåligt så du kommer tillbaks till oss :)



ERIKAS DAG

idag firade fem vuxna och ett barn en födelsedag! det var massa mys åt tårta o lite sånt lite presenter till en väldigt fin födelsedagsrumpa! de va najs. o sen planera vi lite våran resa som vi ska göra nästa sommar till kanske platania =) tycker iaf jag låter vääldigt najs!
nu har jag en vecka sommarlov kvar o de kommer bli en bra vecka :)


nu sitter jag hos min älsklings älskling o läser lite bloggar o han busar typ eller nått.
älskar dig du är bäst i världen :)

RSS 2.0