igår


igår va najs :)


LÅTEN:









sommarlov sex dagar

imorn ska jag färga & klippa freja på praktiken, typ läskigt men de blir nog vackert, och jag börjar två och det är SKÖNT och ikväll ska jag va med anton<33 och kanske sova där och imorn ska vi fira nico på kvällen de blir najsast och lördagen med :)))) och på söndag ska jag på grönan och chilla i nicos chokladhjul typ och vinna allt!

igår såg jag och lito en typ död människa och georg bush. de va läskigt

idag har vi typ suttit ute hela dan och kollat på bosse och erland och haft typ inga lektioner men vart i skolan i många timmar ändå.  jag har sommarlov om sex dagar jag LÄNGTAR och idag kanske jag fixar jobb på willys :)

7 dagar

igår va de typ prov i skolan o de va de enda, helt onödigt men åkte iaf till stan sen med två söta o de va ju inte onödigt typ. :) sen va de yogurt med amanada men de sket vi i och gick på bk istället och åkte hem till henne & såg inte på gg de va najsi. idag blir de sola & ledarträff får se vad vi hittar på? och jag missar lost , sorg typ.
idag har jag sommarlov OM EN VECKA!! :D :D :D

ni är bäst




image54






och när hon har levat

idag fyller nico åååår men hon ska jobba hela dagen, så blev inget firande, de blir en annan dag :)))<3
hon & vico vart iaf vackrast idag och nöjda tror jag. sen va de lunch o de va gotti och sen nu har jag skrivit klart case, typ jättedålig meenmen.
tungan åker till grekland idag den jävlen, men jag ska sola järnet här hemma så jag är brunare än henne när hon kommer hem typ, mohaha är ni på flickor? sakna henne kommer vi iaf göra!!

helgen va najs och vi ploppade massor och busade o så de är najs och vi har kommit på vart vi ska hänga nästnästa helg :)
ikväll ska jag klippa anton de kommer gå bäst<3

GRATTIS NICO




image53


din dag idag snygging! <3






=)



MJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU på denhär helgen

den va najs







luffarerik 53 år

hellu folk här sitter vi och ploppar typ de är najs nu börjar melodifestivalen snart den ska vi se sen kanske ut o busa lite :)
igår busade vi aif massor o de va najs o allt lite läskigt ibland men mest najs :) PLOPP PLOPP PLOPP PLOPP
man kan göra många ploppar. vi gör de.
vi pratade med en man med korv i hela ansiktet idag :) han va norrman och hade åkt hit för o trava typ man ba ok.
nu börjar deet PÖSS

och denhär såklart<3

image52


ikväll

image49

blir bäst me domhär två<3
nu ska jag klippa syster

wie


HELGGGGGG

typ nu har jag vart duktig ledare med rikard o resten vi va bäst men ingen fattade att dom skulle sjunga & tända ljus menmen. =)
va i stan lite snabbt med tungan min och sen solade jag helt själv och folk typ drog i min dörr o jag va lite rädd. sen åkte jag hem och tillbaks igen aldelles för tidigt men de gick bra och sen kom folket och nu är jag hemma.
imorn är jag ledig typ o ska sova länge & sen klippa madde & sen va med anton<3 & sen möta tunga & erika i isis 1800 typ och köpa pinnar och mat och sen äta mat sen träffa folk och busa.
lördag blir typ exakt lika bra men orkar inte berätta för nu måste jag typ plugga eller läsa men jag orkar inte och jag ska äta pannkakor kom jag på!
imorn blir bäst puss<3
måste ta ut pengar också

....................

Nu har det skrivits en del om lejon, men typ mest sovits för jag är trötti.
Chrisse, nej, hur kul tror du jag tycker det är att spendera en helg tillsammans med er när ni helt bara skiter i mig när jag är med? jag försöker faktiskt vara trevlig, men du ser itne ens på mig så vad fan tycker du jag ska göra? jag vill inte heller ha det såhär men ni behöver ju inte överdriva. tack och hej för mig.


.


vilse

våran promenad gick halvbra.. kom till östermalm iaf och vandrade runt lite & försökte hitta folket, men vi misslyckades typ. försökte iaf (a)
de blir plugg typ hela dan nu & klockan 17.00 (exakt) ska vi sola jag & min tunga, och kanske simmma om mina ben chillar lite med träningsvärken men viktigt vi måste hinna hem till 20.00. två viktiga saker då.

jag säger bara FREDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!

image48

onsdag

igår va de yogurt med amanda som gällde, de va najs såklart och vi har faktiskt en gång kvar fast vi har nog inte de egentligen men vi går ändå. hihi. då ska vi fira på bk sen<3
sen kom anton hit och det va bäst och vi är dåliga på att säga adjö så jag är lite pömsig idag med. :p
jag stannar hemma i helgen och myser med mina busiga istället, och de bästa är att tungan joinar<3  vi ska klippa erika också och tungis måste kanske hjälpi o klippa anton?
idag ska vi iaf promenera på djurgården och vädret är fint så de blir nog najs :)
och ikväll ska jag plugga plugga plugga för imorn ska lejonen och caset vara klart.
nu måste jag göra mig iordning, puss

längti

faktist varit ganska duktig nu, skrivit två sidor! wei liksom.
om en o en halvtimme slutar jag, de är najs.
jag måste komma ihåg o spela in gg ikväll :o
på måndag åker min tunga bort till grekland, jag kommer sakna henne!!
i helgen ska vi stimulera.. :)
på fredag blir det nog antondag om inte tungan går på temadagen med mig?
imorn är de promenix på djurgården som gäller, jag beställer sol tills de.

ursäkta mig men vad fan ?

gladgladglad

jag vill bara säga att jag är gladig och ikväll ska jag träffa min pojke och träna med pandaxx.
jag har nya byxor för 575 kronor kan de blir bättre?
nu väntar skolan och case, typ tråkigt men jag ska sitta och längta hela lektionen så de går nog bra.
jag får inte träffa tungis idag de är den enda negativa!

LYCKOSKUTT

för jag & världens bästa tunga va vilse i stan, gissa vad jag kom hem med?
MIN FRISÖRVÄSKA!! den är åter i mitt liv typ jag är lycklig<3
igår övningskörde jag lite och de gick typ bajs nästan, tror de är för att jag inte kan höger o vänster så bra. får öva lite. sen åkte jag hem till min luis och chillade lite och kom på att jag inte ville lämna honom så han fick åka med mig hem och sova där. de va myyys och han är bra nästan bäst typ andra plats kom vi fram till.
idag har jag färgat mitt hår mörkt, om nån vill veta hur mörkt så är de bara ta en titt på mina/tungans händer, där har ni spåren. eller så kan ni kika på mitt hår också. jag är iaf ganska nöjd, vill bara tvätta ur liksom så de blir den riktiga färgen sen är de nog perfa :)
erland kom på en djungeluppgift till mig tungis & sara, så nu har jag nått o skriva om! wie!
så nu ska jag typ sätta igång med det, borde ringa willys men jag är för feg!
ikväll blir det sol i en varm sol med två söta blondiner och kanske byxköp, de vet man aldrig ellerhur?
jag shoppade lite kledur idag också, najs liksom.
måste städa mitt rum osså.
jag sov två timmar inatt, och en halv på engelskalektionen.så godnatt typ<3
 nationella gick typ bra och jag typ yes.

spa

idag har jag varit på spa ungefär med min älskade syster, de va jätteskönt och jättemysigt :) de va min födelsedagspresent från henne liksom. fick typ hand och fot behandling och lite sånt, najsi!
ikväll ska jag leka med anton och imorn är det skola igen, NO typ. jag vill ha sommarloooov!
om 23 dagar är det skolavslutning, innan dess har vi åtta dagar ledigt, en apu dag, två självvårdsdagar, en
temadag och en promenad på djurgården dag, alltså typ 11 riktiga skoldagar kvar innan 10 VECKOR LEDIGT!
innan dess har jag iförsig 2 arbeten och skriva och en bok att läsa, men de klarar jag typ.
och jag vill ha köpt saxar o sånt också innan :$ måste prata med plingela.

säng

hemma efter myskväll på bowling och donken :) hoppas lito att du hade det bra? vi får ta & fira lite festligare en annan kväll! på bussen satt visst en freja och det är ju trevligt, henne ska jag färga på min salong om 2 veckor kanske =))
jag fick åxå massa söta presenter ikväll, trosor+bh skor nagellack och en parfym! :) jattefint och jag blev gladig<3 skorna är typ vackrast ever och jag satte på dom direkt och sen va jag o bebisbästtungis ganska lika varann på fötterna, man ba wie!
jag höll mig faktiskt från o somna, förutom lite i slutet på donken då sov jag litegrann typ. jag & erika tål inte riktigt sallad så vi fick en ny cheeseburgare och se en utskällning på en anställd hihi det va typ höjdpunkten :D
när jag gick av bussen nu så hörde man typ värsta musiken, jag ba fest i mitt område? de bor typ bara barnfamiljer här så jag ba eh? och typ när jag kom närmre huset så blev de bara högre o högre, sen märker jag att festliga erik (inte luffar utan min granne) har en av sina trevliga kvällar igen.. typ nån gång i halvåret så super han ner sig och däckar med musik på högsta volym och alla fönster öppna och håller grannarna vakna typ, o ikväll är en sån trevlig kväll! får hoppas det inte hörs in i mitt rum för jag är tröööööööööööööööööött.
vi bowlade vackrast idag i mitt lag, jag ger oss ett litet pris för finast kast eller va de heter. mitt lag vann ju. hihih<3
image47

vi är bäst och denhär hårfärgen vill jag haaa!



GRATTIS LITO

igår blev lite busande ändå, inget klippande däremot.. :p får ta de nån annan gång! men de va najs iaf erika och amanda gick lite för tidigt bara<3 tungis min gick väldigt långt sen däckade hon lite sött i vattensängen men jag la lite filtar på henne så får hoppas hon överlevde natten :) sen hurtade hon imorse, men snart ska vi ju träffas igen som tur är! och resten av mitt braiga gäng typ vi ska bowla och fira chrisse SOM FYLLER ÅR IDAG! man ba grattis!
(glöm inte pengar och presenter och detdär) 
har varit & fikat och sånt med mammasläkten hela dan och firat mig litegrann, fick lite pengar o sånt :)
och lekt med luis såklart hans finger är äckligt men jag tycker om honom ganska mycket ändå<3
jag är lite död typ för jag har inte sovit något, så jag kanske somnar på bowlingen. men tungis bär mig isåfall bestämmer jag. :)
duschen väntar

hola margaritas

om exakt en minut går en buss från spånga med väldigt viktig last<3
ikväll skulle det busas men de får la bli en annan kväll, men vi ska busa annat bus för vi är busiga så de löser sig alltid så länge man busar så är de najs liksom. high five på den
nu missade den viktiga lasten bussen så nu måste jag cykla och möta den. och pussa lite på den.
sen kommer anton o joppis o amanda också, det verkar bli en treeeeeeevliger kväll detta!
jag överlevde förresten middagen igår :)
tell you later lasten väntar puss


sovi

bara för att jag och nicolina är smartast i världen så gick jag upp klockan kvart i sju och åkte hemifrån åtta och kom till centralen. där får man höra att vi börjar ju kvart i elvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idag!!!!!
SNARK sa jag för jag dog typ när jag gick upp, ville bara sova hela dageen. men jag åkte hem iaf & skiter i dendär halvtimmen svenska som vi skulle haft. nu har jag sovit typ en timme till, och de va skönt :) nu ska jag bara äta lite lunch och sen åka igen, eller a om en timme typ. sen ska jag och vico kramas hela dan de blir mysigast :)
ikväll ska jag äta middag med antons mor och kanske far, hjäääälp typ.
vart tog min sommar vägen hellu?
pussss<233
image46

imörn

imorn ska jag till skolan och jag ska krama på min victoria hela dagen för hon är sötast i universum och vi ska berätta. <3

dagen flög typ

imorse försov jag mig och gick upp 7 minuter (typ) innan jag skulle åka bussen, duktigt tyckte jag. men jag tog en lite senare iaf. sen va jag typ lite mer sjuk bara för jag fick skynda mig så mycke men blev lite gladare när mina två snyggingar kom ut ur sina solarium och sa miiiiiiiiiiiiilla! :)
sen tjillade vi lite där vid islandstorget och sen åkte jag hem igen, och typ kvart i ett kom anton och jag sov lite men sen vakna jag och vi hade mys såklart. nu åkte han för en liten stund sen men imorn ska vi nog leka igen. men då dör jag nog för då ska jag typ äta middag med hans far. man ba hjääääääääälp. men de klarar jag. typ.
ikväll ska jag skriva en till uppsats om något som han ska få komma på åt mig, danke typ!
och se på frusna män söker kärlek och lost. det är trevliga program.

egentligen va jag faktiskt sjuk idag också men dagen gick så fort så jag hann inte riktigt vara sjuk. men imorn blir de skola igen!


:D 

yää

imorn får jag träffa tre av mina favoriter, jag längtar<3
och jag mår typ bra också, förutom halsen o nacken men de överlever man :)
och ska nog åka till sl centret imorn o leta min frisörväska...... HOPPAS

hej

nu har jag precis skrivit klart servicearbetet, men ba hej duktig typ
 har tänkt sova igen ungefär sen jag gick upp, men det är så tråkigt att bara ligga i sängen så jag pluggade lite istället. för det är ju mycket roligare.. :p
men har pratat lite med mina älsklingar också och det blir man ju alltid gladare av :)
såfort jag blir frisk ska jag ut och träffa luuuuis sådeså.

nästa helg blire trosa, kan ju va lite najs :) och jag har kommit på att nästa vecka är rätt najs den med;
måndag - egen hårvård
onsdag- promenad på djurgården
fredag- temadag


 imorn blir det nog ingen skola heller, vi har tre timmar styling med damian, och jag kommer inte palla stå upp i tre timmar (särskilt inte tre timmar föna vågor), men på torsdag så är det nog dags :)
nu ska jag nog sova lite ändå, pusspuss


förresten



tack alla sötnosiga som gjorde min födelsedagshelg bäst, för den va bäst!<3


sjuk

hellu, nu har jag typ vaknat.. har 39,6 i feber och antagligen halsfluss, man ba kul? har legat död i min säng hela dagen och sovit, har typ sovit sen klockan tolv igårkväll, så borde väl bli bra snart? jag hoppas för jag vill träffa mina älsklingar!
igår åkte jag ju hem till anton och vi myste sådär och sen fick jag lite presenter, han är knäpp och söt. jag blev gladi. sen cyklade jag hem med en väldigt stor mammut i cykelkorgen, folk typ fnissade åt mig. jag fnissade också lite.
sen sov jag lite utanför min säng för jag fick itne riktigt plats, men vad gör de liksom, de va mysigt.
jag har massa tårta här som jag vill äta men min hals tillåter inte det, snyft liksom :o

jag vill ju mysa med min bebistunga på bryggan<3 :)

you already know i wanna

sönnndag och jag sov i årets varmaste rum (mitt) med en söt amanda.  igår lekte vi med anton och tjillade på lite bänkar o sånt. erik joinade nog lite också. sen idag så satt vi lite i solen och sånt och sen åkte jag till isis och mötte vico o sara och åkte till stan med dom två som är söta, men de vet ju alla? jag bytte lite kläder och sånt och hittade lite fint :) sen hurtade jag hem & åt massa mat med lite släkt & sånt, de va trevligt! och nu har jag precis målat mina naglar i vicos favvofärg hi hi. när det har torkat ska jag åka till luis och få presenttt<3 och veta en hemlighet som amanda ska få veta. sen ska jag sova för jag har brist på sova. igår duschade jag för mycke så jag blev bakis, man ba okej. imorn ska jag o vico tjilla på gamla stan bryggan efter skolan, jag längtar typ! hoppas det är varmt då :)
ne nu ska jag bege mig, pussss!

jag har fyllt åååår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de gjorde jag igår och jag hade mysigaste dagen och kvällen och natten<3333333
vi grillade på kanan och tjillade på filtar och sprang runt och hade skog innanför kläder och i hår(jag och tungis) och lite annat najsigt :) sen blev det långvandring hem och sånt mys. jag gillar mitt folk<3
anotn joppis och tungan sov här hos mig och det snarkades och pussades en hel del de va najs. sen vaknade vi typ och pussades lite mer och sen åkte pojkarna och jag och vico smälte bort i solen. älska sommar  och älska vico<3  vi åkte till solen och solade i en kallare sol än den ute, de va njs nu är jag rätt brun faktiskt lite iaf. och hon klippte mig också, gladig =)
sen gick jag hem helt barfota och allt och nu ska jag far & rose in till stan och äta midda, sen ikväll blire mys med amandapanda (GET).
jag är sjutton nu, de känns typ som sexton med lite mer glad.
jag har myggbett på armen & mystiska sår på benet. (vico jag tror jag har löst det mysteriet ) haha

bäbisar

om mindre än en timme kommer anton hit och säger grattis till mig, jag längtar typ då är jag sjutton år :)
ikväll myste jag med vico och erika, det är två söta flickor, förlåt att jag rymde så länge, jag fastnade lite.
på nått sätt ska de här fungera, de vet jag, jag älskar dig för mycket för att det ska gå på nått annat vis.
jag vill inte bli äggad :o
wiewiewiewiewiewiewiewiewiewiewiewiewiewieiewewiewiewiewiewiewie
min imorgon kommer äga era imorgonar. pussssss

hellu

nu har jag pluggat, faktiskt så har jag skrivit typ säkert 10 rader. man ba yä.
nån som har nått förslag på vad jag ska skriva om i svenska uppsatsen? för jag vet då inte.

sen har det dampat sig lite på fiskfronten, men nu är det löst tror jag! förutom ett litet problem.
HUR FÄN FÅR MAN MED SIG ALLT? men men, det löser sig ska ni se, för imorn kommer äga :D

min sista sextonårsdag ska spenderas med tungis, och kanske sara och erika ? det tycker jag :).
och sen ska jag träffa luis lite också, annars får vi ännu lite mer damp och det vill ju ingen
pösssss

sött

idag är det bäst väder igen, sånt gör mig glad =)
igår va det fullspäckat schema typ, men de är najs. solning med gullungar, barnvakt åt agnes som börjar bli stor nästan, lost och lite så hos pandaxx och sen tjill med anton lite för länge men de gör ju inte mig nått =)
igår klappade jag en igelkott och idag höll jag i en nyckelpiga, man ba hej skansen.
imorn fyller jag år gott folk, nåde den som glömmer gratta mig. och jag ska klippa och kanske färga mig på min apu, längti typ.
det är en helikopter som chillar exakt ovanför vårt hus man ba hej.

ikväll ska jag & minst vicotungan åka och fiska hos anton, de blir najs. jag har en plan tror jag så de löser sig nog även om lito stannar hemmis hoppas vi! imorn ska vi ha kul tjejooooor.

JAG GLÖMDE MIN FRISÖRVÄSKA PÅ PENDELN GAHGAHGAHGAHGAHGAH jag blir lite arg på mig.

 jag har en söt apa som jag fick av en söt vän :)


min tunga

image44

vad mer kan jag säga än att jag älskar denhär tjejen ?


 


standing outside my house

igår hade jag & lito typ jobbigt engelska nationella, men de gick nog helt okej? fast uschhhh på sånnt. innan hade vi kundpass också, och eftersom jag inte hade någon modell så fick jag ta kund! jag och jessi typ blev lite rädda för att vi skulle få läskiga tanter, men min agneta va iallafall jättesnäll & jag fick tjugo kronor ti hi. perfekt tänkte jag eftersom vi skulle sola, men de gick ju som de gick (; fick iallafall en myskväll med först tungan och sen joinade nico också, med lte tråkiga nyheter, men det kommer lösa sig gumman de gör de alltid! <3 vi pratade lite om våra chilliga och ochilliga vänner, oavsett vad så älskar jag dom<3 önskar bara att jag kunde förstå mig på folk lite bättre! sen åkte jag hemåt och stog och frös i pjamas utomhus med anton, jag stog faktiskt ute i tshirt i typ två timmar och de va inte jättejättekallt men lite, är det inte sommar nu då eller ? jodå. :) de va iallafall mys med honom men de är de ju alltid, knäppskallen har typ brutit lillfingret (på riktigt) och idag ska han bygga hus, man ba yes.
jag har pappas gamla mobil den är rolig och min andra suger och jag hoppas jag får en brun på fredag!
idag har jag tungans färgbyxor på mig, känner mig vacker :) men dom är mysigast och vi ska ha case då måste jag ha lite chilliga kläder annars går de inte. men jag har ju iallafall mitt rosa nagellack :) ska springa en snabbis till hm idag innan skolan för dom hadenått nagellack som va fint och lite billigt sa madde.
på fredag fyller jag år och det kommer bli bäääst<3


 

SOMMAR

jag älskar älskar älllskar vädret!
jag & pungen va ute o gick länge igår, gick till anton en stund också där lite annat folk va. där någon timme sen fortsatte vi våran promenad fast vi åkte lite buss också. gick hem till henne och myste lite och fixade lite med min blogg, det blir nog jättefint! ska inte se ut alls såhär det är bara lite sålänge, de blir mycke finare ska ni se ;)
idag har jag vart ute o gått igen, så jeeeevla skönt väder! snart kommer far hem då ska jag övningsköra eller så ska madde köpa bil. anton & jag är lite på att kolla på niccies uppvisning ikväll får se om vi gör de :d

tjockisar

gud vad jag skriver hela tiden men men. jag & madde va på promenad vi gick jättefort och ganska länge och lämnade en film och handlade på lidl och madde vart helt lycklig. sen gick vi hem och åt och sen sov jag lite för jag vart trött. sen kom hennes man och nån mer kille och vi åt min kladdkaka och den va jättekladdig typ sås men jag tyckte om den ändå fast alla andra klagade bara men då fnissade jag bara åt dom för jag vet ju att den va god. sen har jag städat och tvättat och diskat det gör jag typ jämt nu de suger. menmen. nu är klockan typ mycke och jag ska duscha snart och träffa niccie :) skulle solat idag men verkade inte som tungis ville/hade tid så jag ville inte tränga mig på hellereller. jag vill klappa på min plutt ikväll undrar hur fingret mår.  jag känner mig lite ledsen idag kan inte någon krama lite på mig?  får se. jag blir lite avis på chrisse som har en valp hemma hos sig nu och gosa med. jag såg årets sötaste katt idag den såg ut som ett lejon fast han va grå. jag önskar mig en brun mobil den 9e maj men jag kommer säkert inte få någon men önska kan man ju för jag vet inte vad jag ska önska annars! nu ska jag duscha!!

6/10 ungefär fast lite mer

igår myste jag järnet med freja & amanda, de blev lite för kort stund för min smak men vi gör nog om de snart hoppas jag?? :)
sen åkte jag hemåt amanda med henne och lena, vi klarade oss genom gräset som tur va. flickorna övergav mig men som tur va igen hittade jag lite folk som va trevliga och va med dom tills typ fyra, vi va utomhus och vet ni? DET VA INTE KALLT! man ba mjau. och jag fyller år om sex dagar och då ska jag få något av en person och jag vill veta vad fast jag vill inte egentligen fast jag vill ju för det är klart att man vill. sen cyklade  jag iallafall hem på min tjilliga cykel och somnade. nu har jag bakat kladdkaka till min söstra fast jag egentligen inte är sugen & nu äter hon upp mitt godis också. nu ska vi promenera och lämna film och handla mat och lite mer. ikväll ska jag mysa med min pung<3


hjälpi





brun eller silver vilken är vackrast ??

sådeså

igår somnade jag tidigt och sov i säkert minst tolv timmar men jag är typ fortfarande lite trött. idag har jag klippt mamma och ätit bulle. det var svårt. ikväll ska jag leka med sötamanda och sötfreja, jag vet inte vad vi ska göra men det blir asbra.
jag tycker mina vänner nicolina och victoria är dåliga på att uppdatera sina bloggar!!!




wie tror jag

ja må han leva

igår vaknade jag av en tossig syster som va glad, de va lustigt. sen tjillade jag in till skolan & mötte chrisse och köpte liten lunch men fick stor. sen va de typ helt onödigt att va i skolan men men. vi åkte till stan sen iallafall med vico o nico osså, liksom najs. :) jag köpte massa smått och hittade ett par skor som jag lövar typ. dom önskar jag mig i födelsedagspresent (a) jag gillar tydligen blått har jag kommit fram till. seen iallafall åkte jag o vico hem till vico och fixade, hämtade sara, handlade mat och åkte hem till mig. där åt vi godis klippte hår gjorde iordning oss typ lite segt, & det va inte saras dag igår, hihi. sen åkte vi till spånga och ställde oss under ett tak och sjöng för kungen, sen gick vi mot gläntan och träffade massa folk, typ kul o se allt gammalt folk :) sen mötte vi anton o joppis o elof & compani och sanna, najsigt liksom. sen åkte vi runt lite i spånga typ gick till shell och tjillade där sen åkte vi hemåt mig och där stannade vi visst. jag fick en macka men jag fick inte äta den, elakt. jag & anton sov i årets varmaste rum, fast vi sov bara en timme för han kunde inte somna så då låg han o pratade så då kunde ju liksom inte jag sova, men de va la trevligt (: sen hurtade flickerna hem typ tidigt imorse så jag hann knappt vakna, fast dom åt pastasallad de kommer jag ihåg. blä. anton va iaf kvar till typ halv två, sen skulle jag till mor & äta lunch så han fick åka hemåt ti hi. sen har jag typ städat hela dagen och varit helt duktig och diskat massor och duschat och nu äter jag mjölk och dricker kakor. fast inte så mycket för jag är inte så hungrig. jag visste väl att ni undra!
ikväll ska jag se på film med min sjuke mor (förkyld) och kanske klippa henne ? och imorn kanske jag ska träffa freja, det kan liksom va lite trevligt, de va längesen, aldelles för längesen!
jag är tröttttt :p


RSS 2.0